Før og nu billeder
Billedet til venstre er fra julen 2013 og billedet til højre blev taget i dag 24. november 2014. Cirka 27 kg forskel.

I lørdags var min fødselsdag, og jeg besluttede, at jeg måtte spise kulhydrater alt det, jeg ville. Det blev til en kop kakao, lidt chokolade, lidt slik, nogle skiver brød og en halv frysepizza. Jeg var ret skuffet over, at jeg ikke formåede at lave noget mere lækkert kulhydrat-mad, når jeg nu endelig tillod mig selv at spise det. Sådan skulle det ikke være. Jeg har ellers ikke spist kulhydrater på den måde siden februar måned (pånær en enkelt dag i august med carb re-feed).

På grund af kulhydratdagen lørdag, vejede jeg mig ikke søndag, da vægten med garanti ville være gået op. Jeg går og overvejer, om lidt kulhydrat om aftenen måske vil hjælpe mit soveproblem. Jeg har mere end almindeligt svært ved at sove lige i tiden, og uden sovepiller sover jeg faktisk slet ikke. Det er blevet lidt hårdt at gå hver anden nat uden at sove. Måske problemet vil forsvinde, når jeg går på juleferie og kan slappe lidt mere af.

Spisemæssigt følger jeg stadig en LCHF kost, men jeg går lidt og overvejer om den skal skiftes til noget andet. I virkeligheden burde man nok spise lidt af alt men med måde i stedet for at fjerne en hel makro-gruppe af næringsstoffer. Mit problem er, at jeg ikke stoler på min evne til at 'spise med måde', så indtil videre fortsætter min diæt som en kulhydrat-lav (LCHF) kost.


Kommentarer

 1. Hej
  Jeg håber du fortsætter med LCHF. Jeg har læst med på din blog, men dette er første gang jeg kommenterer. Selv er jeg også igang med at tabe mig med LCHF. Jeg har været igang i 2 måneder, og nu står min vægt for første gang stille (3dage), og jeg begynder allerede at få lyst til at slippe tøjlerne lidt. - Selvom mit øget velvære på denne kost egentligt burde være nok for mig til at fortsætte!

  Jeg hepper på dig, og håber du når dit mål!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej og mange tak for din kommentar! Jeg håber også at jeg bliver ved på LCHF, da det indtil nu har fungeret ret godt. Held og lykke med din egen færd! Mvh. Carla

   Slet
 2. Wauw.... for en forskel! Er det ikke bare et bevis på at lchf virker for dig??? Selvfølgelig er vi forskellige alle sammen, og det der virker for den ene, duer ikke for den anden. Men jeg synes billederne taler deres tydelige sprog, Carla. Du ser kanongodt ud:-))) Fortsæt endelig den gode stil... du skal nok nå dit mål.
  Med hensyn til at sove, så har jeg det selv sådan, at jeg sover som en sten, hvis bare jeg holder mig selv i ketose (heldigvis har jeg nemt ved at komme i - og nemt ved at blive i - ketose), men hvis jeg slækker for meget på kravene, bliver søvnen urolig og mange gange udebliver den i flere timer hver nat. Håber du finder DIN rigtige løsning på søvnproblemet..... for søvn det skal man altså have!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Randi Rosa, godt at høre fra dig:) Jo du har ret, LCHF har jo virket for mig, og tror nogle gange jeg har brug for lige at blive husket på det. Søvnen er ikke så god, men tror det har mere med stress at gøre end maden, desværre. Det ville være så nemt at ændre maden:) Mvh. Carla

   Slet
 3. Wow, det er så flot gået! Det er virkelig en kæmpe inspiration at følge dig på din blog. Virkelig sejt kæmpet, og sikke en forskel der er at se :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helene og tak for din kommentar! Det føles uvirkeligt at være en inspiration :) Tak for dine søde ord. Mvh. Carla

   Slet
 4. Hej Carla og tillykke med dit flotte resultat!!!
  Kan ikke lade være med at komme med en indskudt sætning om at flere KH nok ikke ændrer dine søvnproblemer i en positiv retning. Tværtimod oplever mange en ringere søvn på KH inden de sover. Jeg har netop anskaffet mig en sømmåtte og det virker!!! Jeg har altid haft en god søvn, men med denne fætter bliver min sævn bare endnu bedre. Jeg er i gang med et indlæg om den fantastiske måtte på bloggen - så mere info på vej. Indtil da kan du kigge på www.yogaudstyr.dk den koster 529 der. Søvnproblemer skyldes som regel ting i livet og ikke at man mangler KH.
  Fedt at følge dig og din rejse, håber du fortsætter på samme vis.
  KH Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise og mange tak for kommentaren, det varmer! Du har helt ret i, at det med søvnen ikke har så meget med maden at gøre, men mere med en hverdag der er alt for travlt og en stress-tilstand, der ikke er blevet taget hånd om. Det er bare så dejligt tillokkende at sige, at det er maden:) Jeg må da lige se på den sømmåtte, måske det kan hjælpe mig, selvom jeg tror mindre arbejde og en lang ferie nok nærmere er vejen frem. Mange hilsner Carla

   Slet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.