Slankekur: Uge 2 - 1,8 kg

Så er det søndag igen. Badevægten har været fremme og den viste 116,1 kg, hvilket giver et vægttab i uge 2 på 1,8 kg, og hvilket også giver et samlet vægttab på 6 kg på 2 uger. Det er helt sikkert aldrig sket før for mig, i hvert fald ikke så hurtigt. Dertil kommer at jeg føler mig lidt oppustet fordi det er den dag på måneden.

Jeg har bestemt mig for, at hver gang jeg har tabt 5 kg får jeg min kæreste til at tage nogle billeder af mig, sådan at jeg til sidst kan dokumentere mit vægttab med 5 kgs billeder. Jeg fik taget nogle billeder for 2 uger siden da jeg startede, og nu er det så tid igen. Havde ikke regnet med at jeg allerede nu skulle lade kameraet op igen. Billederne bliver uploadet her til siden, hvis jeg nogensinder når mit mål med en normal BMI.

Og så for lige at sætte mit nuværende vægttab i perspektiv, så svarer det cirka til 6 liter mælk mindre at slæbe på. Det kan jeg altså godt mærke i hverdagen. Især når jeg går på trapper.
Min far kan godt lide at tænke over vægttab i pakker af margerine, da de vejer 500 g hver, så for hans skyld kommer lige 12 pakker margerine. 

Kommentarer

 1. Tillykke!!! Jeg synes, det er imponerende, hvordan du gør det. Jeg elsker at læse blogget, og jeg tror fast på, at jeg bliver smittet på et eller tidspunkt af din motivation og også mod at gøre det på internettet.

  Knus
  Carlas ven ;)

  SvarSlet
 2. Hej ven

  Tak for det! Bloggen holder mig ved ilden med at tabe mig, for hvordan skal jeg kunne skrive en vægttabsblog hvis jeg snyder? Det er motiverende at skrive den, og supermotiverende at modtage kommentarer som din:) Jeg er glad for at høre at du får noget ud af at læse den.

  Carla

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.