Oste-ægge-wrap med grøntsags-nachos og pølser
Jeg bor hos nogle venner lige i tiden, og min veninde Christine var sulten en aften. Efter 3 timer med "Jeg er sulten" forbarmede jeg mig og lavede en oste-ægge-wrap med grøntsagsfyld til hende. Den var meget mættende og her kommer opskriften, som var ret simpel.
Oste-ægge-wrap
Ingredienser
- 1 æg
- 1 spsk husk (grøn)
- Lidt revet cheddar-ost
- Lidt fløde eller smøreost (philadelphia-lignende)
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Pisk ingredienserne (ikke cheddar-osten!), lad det hvile 10 minutter så husken kan komme til at virke og pisk så igen.
- Smelt lidt smør, når det er smeltet fordeles cheddar-osten på panden
- Når osten er smeltet hældes pandekagedejen over og der skrues ned på halv styrke
- Når pandekagen er fast nok vendes den og bages færdig
Grøntsags-nachos
Ingredienser
- 1 post grøntsager
- Cheddar-ost
- Lidt pølser
- Smør
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Tø grøntsagerne op og lad dem dryppe af
- Vend grøntsagerne med noget smeltet smør, salt og peber
- Hæld grøntsagerne i et fad og fordel cheddar-ost på dem, put små pølsestykker på toppen
- Bages i ovnen i 13-15 minutter ved 200 grader
Kommentarer
Send en kommentar
Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.