Tyndere og sprødere LCHF pandekager
Man vil altid have det man ikke kan få, og græsset er altid grønnere på den anden side af hegnet, og når man kan smovse i tykke amerikanske pandekager, vil man meget hellere have tynde crepes. Derfor prøvede jeg en lidt anderledes pandekageopskrift, end jeg før har brugt. Here comes:
Fremgangsmåde
Opskrift til 3 pandekager
Ingredienser- 2 æg
- 2 spsk vand
- 1 spsk smeltet smør (skal i dejen!)
- ½-1 spsk fiberhusk
- Salt og peber (hvis de skal bruges som mad-pandekager)
- Kokosolie til stegning (den med smag er fin hvis det skal være en sød pandekage)
Fremgangsmåde
- Dejen blandes og piskes, kokosolien smeltes og pandekagerne steges. Lad være med at putte for meget på panden af gangen.
- Dejen bliver tynd men skal nok blive fast efter lidt tid på panden, steg eventuelt ved halv varme.
- Jeg fik tynde og relativt sprøde pandekager ud af det og var rigtigt godt tilfreds.
Kommentarer
Send en kommentar
Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.