31 uger på slankekur og minus 25,7 kg

Vejede 96,4 kg her til morgen til min store overraskelse. Det er 1,1 kg mindre end for 2 uger siden, da jeg vejede mig. Jeg har ikke været særligt motiveret til min slankekur på det sidste, men har trods alt heller ikke gået uden for min LCHF diæt. Jeg har bare spist for meget. Jeg skal love for at ændringen på vægten giver motivation, og nu vil jeg bestemt prøve mit bedste indtil næste vejedag på søndag og sørge for at få gået de ture, jeg bliver ved med at love mig selv.

I foråret begyndte jeg at springe over mit morgenmåltid, og kun spise frokost og aftensmad. Det havde den positive effekt, at jeg bedre kunne kontrollere min spisning i løbet af hele dagen og dermed havde et mindre kalorie-indtag. Morgenen virker til at være det eneste tidspunkt, hvor jeg ikke har problemer med at lade være med at spise. Hvis jeg springer over min morgenmad, bliver jeg meget hurtigere mæt og tilfredsstillet af min frokost og undgår derved at falde i eftermiddags-dessert-fælden. I den næste uge vil jeg undgå at spise før kl. 12:00 og se om det har den forventede effekt.

Et bevis på hvor dedikeret jeg har været til min LCHF livsstil var i går da min kæreste havde fødselsdag og jeg lavede hjemmebag til ham. Chokoladefødselsdagskage, pain au chocolat efter Claus Meyers opskrift og hjemmebagte brød efter min egen opskrift. Jeg smagte ikke noget af det! Jeg var ret stolt af mig selv, for det hele duftede utroligt lækkert. Så selv om jeg har rygrad som en regnorm og ikke får tabt mig så meget lige i tiden, så er jeg ikke helt uden principper :)

Pain au chocolat efter Claus Meyers opskrift, ikke LCHF

Chokoladekage efter den her opskrift, ikke LCHF. 

Brød efter min egen opskrift, ikke LCHF

Kommentarer

 1. Har lige lyst til at give dig en tommel op! Hvor flot at du holdt skansen uden så meget som at smage på alle dine kreationer:-)
  Jeg spiser selv efter lchf og vil glæde mig til at følge dig i din videre færd. Hold ud!
  Har fundet din blog fordi du kommenterede på ravfoods indlæg om eighties;-)

  SvarSlet
 2. Hej Randi Rosa, mange tak for din kommentar og opmuntring! Og tak for din eighties opskrift, den er genial. Det er dejligt at høre fra en anden LCHF'er. Jeg har faktisk ikke spist sukker, brød, kartofler, pasta eller ris siden februar måned i år, så det er i det mindste en god ting :D
  Med venlig hilsen
  Carla

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.