Hvordan taber man sig på LCHF?

Efter flere år på LCHF on/off, med det formål at tabe mig, synes jeg selv, jeg er en smule kvalificeret til at svare på det spørgsmål. I hvert fald for mig selv. Jeg siger ikke, at det virker for alle, men her er 3 punkter, jeg prøver at tænke på, når jeg taber mig med LCHF. Jeg har nu tabt 4,7 kg på de første 9 dage.


  • Sørg for at følge striks LCHF, altså at holde kulhydratniveauet på et minimum. Grunden til det er at kroppen så kommer i en ketose-tilstand og når den er der, er det nemmere at holde madindtaget lidt nede. Sådan at man ikke spiser for meget. 
  • Spis 3 måltider om dagen og undgå alt for meget ind imellem. Faktum er at hvis man indtager alt for mange kalorier så taber man sig ikke, ketose eller ej. Det tog mig 8 dage på LCHF denne gang, før jeg uden de store problemer kunne skære ned fra 4-5 måltider om dagen til 2-3 måltider. Hav tålmodighed og giv det tid. 
  • Lad være med at lave og spise for mange af de der lækre LCHF-lækkerier. Man kommer nemt til at hyggespise af det og dermed indtage alt for mange kalorier. (Og ja jeg ved godt at LCHF ikke handler om kalorier, men vil  man tabe sig, kan man altså ikke gemme sig for kalorier.)Aftensmad: Kogte grøntsager med kødsauce og cremefraiche


Kommentarer