Når lysten vinder over fornuften

Jeg opdagede for et par år siden de her Nellie Dellies lakridser af forskellige slags. Jeg købte et par poser og spiste dem og fik forfærdeligt ondt i maven og masser af luft, og en mave der føltes som om, den var svulmet helt op. Oplevelsen var ikke særlig god, og siden da har jeg boet i udlandet og langt væk fra Toms stevia-sødet slik, og har ikke tænkt over det så meget.

I denne uge/måned tror jeg nok, har Netto så tilbud med 9,- kr. pr pose. Tilbuddet er sammenfaldende med mit ophold i Danmark, og jeg har købt en masse poser. Jeg har simpelthen haft sådan en lyst til slik. I den sidste uge har jeg indtaget flere poser af det, med masser af ondt i maven til følge hver gang.

Nu sidder jeg så i skrivende stund og har indtaget 3 poser! i løbet af i dag og har den vildeste ondt i maven. Fortæl mig lige, hvorfor er det, at man er så dum? For det første ved jeg jo, at jeg får ondt i maven. For det andet er det med garanti en rigtig dårlig idé at spise dem, når man gerne vil tabe sig. Jeg skriver vel dette indlæg som en slags syndsbekendelse, selvom jeg er meget imod den negative ladning af ordet synd. Handling og konsekvens. Min hjerne har åbenbart ikke helt forstået konceptet.

PS. Jeg har stadig 2 poser tilbage.


Kommentarer

  1. Du er også bare et menneske, Carla... ligesom alle os andre;-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.