LCHF - Koteletter med ost og tomat
Koteletter med ost og tomat og en grøn salat |
Svine-koteletterne var rigtigt fine i kødet og uden de fedt-marmoreringer, som man ser i nakkekoteletter. Jeg kan bedst lide mit kød rent og uden fedt-dele. Jeg ved godt, at det mister smag og alt det, men det kan jeg godt leve med. Så efter at fedtkanten var skåret af, blev koteletterne stegt på panden og tilsat salt og peber. Derefter røg de en tur i ovnen 10 minutter på 230 grader med tomat, cheddar og oregano på toppen, indtil cheddar-osten var smeltet. Jeg spiste en almindelig grøn salat til, med lidt revet Grana Padano ost på toppen og en hjemmerørt dressing.
Før koteletterne gik i ovnen, cheddar-ost på toppen. |
Cheddar-ost og tomat til koteletterne |
Sikke nogle lækre "pizza"koteletter, du har fået lavet! Synes du laver meget lækker mad og har en virkelig fornuftig tilgang til den... og i øvrigt tillykke med at have krydset endnu en grænse i vægttabet:-)
SvarSletHej Rosa og mange tak! Ja jeg er gået væk fra fløde og yoghurt og imod "Keep it Simple Stupid". Det tror jeg hjælper allerbedst til at give mig et vægttab :)) Mvh. Carla
SvarSlet