Simrepandekager og morgenritualer

Jeg er begyndt at lave en pandekage om morgenen, når jeg skal ud af døren. For, at den er mættende nok for mig, skal den helst indeholde 2 æg. Jeg har ikke tid til at stå og lave flere pandekager, så jeg laver simpelthen en meget stor og tyk 'Simre'-pandekage. Det første, jeg gør, når jeg står op om morgenen, er, at smide noget kokosolie med smag på panden. Imens det varmer op, pisker jeg ingredienserne sammen i hånden. Panden skruer jeg ned på nederste setting, dejen hældes på panden, og så går jeg ellers i bad. Pandekagen står så og passer sig selv. Når jeg kommer ud af badet tjekker jeg pandekagen, og skruer en lille smule op for panden. Så går jeg ud og føntørrer mit hår. Når håret er tørt går jeg ind og vender pandekagen, og så går jeg ud og lægger makeup. Når jeg er færdig med hår, makeup og tøj er pandekagen færdig, og så bliver den nydt med lidt cremefraiche og sukrin gold på toppen. Nogle gange bliver den også serveret med smør, sukrin gold og kanel på toppen. Yummy.

Her kommer lige opskriften:

Simrepandekage-opskrift (1 stk)

Ingredienser

 • 2 æg
 • 1 spsk mayonnaise eller fløde
 • ½ spsk fiberhusk
 • Sødemiddel (Jeg bruger flydende sød, men man kan jo bruge hvad man vil, alt efter ens egen overbevisning)
 • Vaniljeessens (valgfri)
 • Mandelessens (valgfri)
 • Kokosolie til stegning


Kommentarer

 1. Hej, hvordan går det? Håber du er kommet helskindet gennem dine eksamener og har formået at bevare lchf-overblikket... Fortsat god kamp:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rosa, Tak for beskeden! Det går ganske godt:) Totalt på LCHF, dog med et lidt højt kalorieindtag. Under min eksamensperiode var det vigtigste for mig, at jeg var på LCHF og havde ro i maven og kroppen. Vægten tænkte jeg ikke lige på. Hvordan går det med dig? Mvh. Carla

   Slet
  2. Nej, hvor dejligt at høre! Og du har ret, det giver nemlig ro i mave og krop. Fin prioritering:-) ... og så kommer dét med vægten når der bliver ro i hovedet også;-)
   Jo, jeg er også tilbage på ren lchf efter godt en uge i sukkerbøtten:-( Har været på farten og ikke haft mulighed for at holde min foretrukne kost... Nyder at være "på" igen!

   Slet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.