Opdatering

En sød læser gjorde mig opmærksom på, at det er meget længe siden, at jeg har skrevet her på bloggen. Derfor kommer der lige en opdatering her.
Jeg er i gang med at skrive mit speciale, som har deadline om 9 dage. Hele sommeren har jeg siddet og skrevet. Mens jeg har siddet og skrevet har jeg gået mere og mere frem og tilbage mellem køleskabet og min kontorstol. Jeg har mistet kontrollen med min spisning og LCHF, har spist sukker og søde sager, kartofler, brød og har haft ondt i maven af det. Jeg har kæmpet mig tilbage på LCHF, holdt det i et par uger, bare for igen fuldstændigt at miste kontrollen og gå over til nachos, brød og diverse alt muligt grimt i overflod. Jeg har taget på i vægt, skammet mig gevaldigt, grædt over mit speciale og min egen formåen, haft soveproblemer, grædt noget mere, stresset mig selv, panikket over specialet og panikket over vægten. Og sådan har det ellers kørt hele sommeren. Nu sidder jeg i slutfasen af mit projekt. 80 sider skal gennemlæses, rettes, afleveres og forsvares. Mine jeans er blevet for stramme, min sommerjakke kan ikke lukkes... faktisk er alt mit tøj blevet for stramt undtagen mine supersize løse hygge-hjemme-bukser. Jeg har ikke lyst til at skrive min vægt ned fordi jeg skammer mig for meget over den. Af samme grund har jeg heller ikke haft lyst til at skrive her. Hvorfor skrive på en slankeblog med den ene hånd, mens den anden hånd hælder mad i munden non-stop. Anyway, der er ikke så meget andet at gøre lige nu end at fokusere på min opgaveskrivning først, og derefter fokusere på min spisning og motion. Regelmæssige opdateringer på bloggen kan forventes fra omkring starten af september.

Kommentarer

  1. Hej Carla! Godt at læse der stadig er liv i dig :) Et speciale trækker virkelig tænder ud, og jeg ved fra mig selv, at det absolut ikke var en periode, hvor det lykkedes mig at leve sundt - tvært imod! Når specialet er afleveret og forsvaret så kan du komme tilbage til de gode vaner igen, men indtil da så lad være med at slå dig selv oveni hovedet over at det kører helt af sporet. Du ved med dig selv, at det nok skal gå den rigtige vej igen når der kommer mere overskud i hverdagen :) Pøj pøj med færdiggørelse og forsvar - det er den fedeste følelse når det er overstået!!! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej og tak tak, mange tak! for støtten. Det er lige hvad jeg har brug for at høre. (Nu 1 dag tilbage af specialeskrivning). Mange hilsener fra Carla.

      Slet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.