Kulhydrater om aftenen - en dårlig idé

Nu har jeg gået i et par uger og været ret meget på en LCHF diæt, dog med lidt flere kulhydrater end normalt, da jeg spiser mange gulerødder og også bruger mel i sovsen og den slags. Det gik jo egentligt meget godt, og så tænkte jeg at jeg selvfølgelig godt kunne spise ris til min chili con carne. Jeg har de sidste to aftener derfor spist ris med det resultat, at jeg om morgenen har følt mig oppustet, lettere forkvalmet og generelt meget sulten. Alle de andre morgener har jeg slet ikke følt mig sulten, men bare spist nogle gulerødder i løbet af formiddagen og ellers ventet med 'rigtig' mad indtil frokost.

Det har været et eksperiment for at se om jeg, som nogle gør, kan spise LCHF om dagen og lidt kulhydrater om aftenen, og det virker åbenbart ikke for mig. Så tilbage til kød og grøntsager om aftenen.Jeg tog det her billede den anden aften. Indrømmet, det er ikke det bedste nordlys-billede, men man kan i det mindste se hvad det forestiller. Nordlyset var meget lyst og endda lidt rødligt i de nederste kanter.

Her til morgen gik jeg på arbejde som sædvanligt. Det var omkring -15C og ret koldt. Jeg kunne høre sneen knirke under mine fødder og se nordlyset blafre på den skyfri himmel over mig. Jeg elsker at være i Grønland.


Kommentarer