Vægt-opdatering, plus 1 kg og ingen motion

En uge, der har været præget af en hel utrolig travlhed og en god portion stress er slut, og en ny uge er i gang. Jeg vejede mig troligt i går og vægten viste 95,0 kg, altså 1 kg mere end sidste uge. Jeg tillægger det ikke så stor værdi, da jeg indimellem lider utroligt meget af forstoppelse (Og det var helt slemt i går!). Derudover har jeg slet ikke nået at lave motion i den sidste uge. De fleste dage har jeg været hjemme omkring kl. 19:00 - 20:00 om aftenen, og har simpelthen været så fysisk og mentalt træt, at jeg ikke har kunnet slæbe mig ud på mine gåture. Min kæreste har kigget lidt på mine vægttabs-tal og lavet denne fine graf og forsikret mig om, at selvom det går langsomt, så er der en nedadgående tendens. Det vigtigste for mig lige nu er, at jeg er tilfreds og afslappet med min spisning og ikke lider af overspisninger og forkert spisning. Det vigtigste er, at jeg ikke tager på, og at der sker fremskridt, omend det er langsomt. Jeg har været i gang siden februar måned, og jeg har ingen planer om at skifte tilbage til mine gamle madvaner. Jeg ser ikke frem mod en målvægt på 70 kg som den ultimative sejr. Ændringen af mine madvaner er den ultimative sejr, og jeg vogter det efter bedste evne. Vægttabet er en bonus fra nu af. Jeg føler mig godt tilpas i min krop lige nu. Jeg føler mig stærkere, smidigere og  flottere. Selvfølgelig ønsker jeg at komme lidt længere ned i vægt, men spisning og motion er mine primære fokuspunkter. Jeg tror, at vægttabet vil følge automatisk, hvis jeg holder fokus på de to ting.

For lige at opdatere så fortsætter jeg samme spisemønster som hele tiden med en grøn salat til frokost og aftensmad med kød/dressing. Til morgenmad tager jeg et spejlæg de fleste morgener. Nogle gange springer jeg over. Imellem måltiderne spiser jeg lidt nødder. Det har måske taget overhånd her på det sidste? Jeg vil i hvert fald holde lidt tilbage med dem i den næste uge.



Kommentarer

  1. Flot graf, Carla! Og flot at du hviler i dig selv under processen... det kan næsten ikke blive bedre:-)
    Jeg har selv droppet nødderne en tid, da de desværre smager så godt at lidt ikke er nok. Kommer ofte til at spise for mange, så nu er det slut. Og det virker allerede! God dag til dig....

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Randi Rosa og tak for din positive kommentar! Ja de nødder... mit problem er at hver gang jeg begynder at spise noget jeg er er glad for, så kan jeg slet ikke stoppe igen:) Må hellere følge dit eksempel og lægge nødderne på hylden lidt igen. God dag til dig også!
      Mvh. Carla

      Slet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.