Omelet med hvidkål og gulerod

Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle have at spise til frokost. Det skulle være hurtigt at lave og hurtigt at spise. Jeg kiggede i køleskabet, og så at vi havde æg, hvidkål, gulerødder og ost. Jamen... det er da en omelet!


OPSKRIFT

Indhold

  • 2 æg
  • 1 revet gulerod
  • 50 g revet hvidkål
  • Lidt finthakket løg
  • Lidt revet ost
  • Stegemargerine, olie, kokosolie... eller hvad man nu bruger
  • Salt og peber


Fremgangsmåde

  • Steg gulerod, hvidkål og løg. Mix æg, salt og peber med en gaffel og hæld det over gulerods/hvidkålsmassen i panden. Hæld lidt revet ost over. Når æggemassen begynder at blive fast skæres omeletten i 4 dele og vendes. Vent et par minutter, hæld på tallerken, spis og nyd!







Kommentarer