Omelet med hvidkål og gulerod
Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle have at spise til frokost. Det skulle være hurtigt at lave og hurtigt at spise. Jeg kiggede i køleskabet, og så at vi havde æg, hvidkål, gulerødder og ost. Jamen... det er da en omelet!
OPSKRIFT
Indhold
Fremgangsmåde
OPSKRIFT
Indhold
- 2 æg
- 1 revet gulerod
- 50 g revet hvidkål
- Lidt finthakket løg
- Lidt revet ost
- Stegemargerine, olie, kokosolie... eller hvad man nu bruger
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Steg gulerod, hvidkål og løg. Mix æg, salt og peber med en gaffel og hæld det over gulerods/hvidkålsmassen i panden. Hæld lidt revet ost over. Når æggemassen begynder at blive fast skæres omeletten i 4 dele og vendes. Vent et par minutter, hæld på tallerken, spis og nyd!
Kommentarer
Send en kommentar
Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.