Det er vel ikke en slankekur..

... hvis man ikke taber sig. Endnu en uge er gået og jeg har taget 900 gram på, så vægten stod på 97,5 kg. Jeg har et måske naivt håb om det nok skal vende, og at jeg nok skal tabe mig igen. Jeg har mistet  motivationen lidt, spiser for meget og laver ingen motion. Jeg kan ikke rigtigt overskue noget som helst lige nu, og det med at tabe mig står lidt i baggrunden. Det er som om arbejde og studier bare tager alt for mange ressourcer og selv det synes jeg ikke, at jeg udfører tilfredsstillende. Forhåbentligt vender det snart. På tirsdag tager jeg til Danmark en uges tid, og derfor kommer der ikke nogen opdatering på vægten i næste uge. Jeg tvinger mig selv til at skrive de her opdateringer, selvom der ikke er nedgang at spore, og jeg må indrømme at de ikke er særligt sjove at skrive. Måske mere selv-terapeutiske end underholdende. Det er klart sjovere at skrive, når man kan sole sig i sin succes og få positive kommentarer. Ak dog, forhåbentligt jeg kan finde energien igen en dag. Jeg skal lige sige at jeg stadig er på striks LCHF og spiser et meget lavt indhold af kulhydrater. Jeg spiser bare for meget, og får for mange kalorier indenbords. Måske hvis jeg bryder mit nyfundne kærlighedsforhold til piskefløde og chiagrød, kommer der en positiv ændring. Vi må se. Ønsk mig held og lykke.

Kommentarer

  1. Ak, min kære Carla! Håber vi ikke alle sammen, at vi bare kunne vågne næste dag og se ud, som vi har drømt om hele tiden? Vi regner egentlig også med, at vi helt automatisk vil blive mere succesfuldt og populært i vores omkreds. Men når vi så vågner op næste morgen, er skuffelsen det eneste, som egentlig holder os tilbage for at føle os succesfuldt og populært.

    Jeg har sagt det så mange gange før, og jeg vil sige det gentagende gange, indtil jeg rammer den inderste kerne af fornuft. Jeg ved nemlig, at du er en utrolig smart kvinde, men fortvivlelsen og skuffelsen blinder dig i nuværende stund. Du har tabt dig næsten 25kg, som er mere end absolut de fleste kan sige. Mere end jeg nogensinde har klaret. Og det er ikke noget, nogen kan tage fra dig, bortset fra dig selv. Men hvis du vil tabe dig yderligere, og samtdig få din energi og glæde tilbage, så er yderligere reduktion i antal kalorier ikke løsningen. Du har brug for at forbrænde mere til dagligt. Motion vil øge din forbrænding, stramme din figur, som er blevet så meget flottere, og give dig langsomt en overskud af energi. Det vidundermiddel, som du leder efter gennem alle de specielle kurer, som du prøver, ligger lige foran din næse: MOTION! Så vil du heller ikke tage så hurtigt på igen, hvis du kommer i en trist og træls periode.

    Monsterknus fra Odense

    SvarSlet
  2. Tusind tak for din opmuntrende og positive kommentar! Det gør mig i godt humør. Jeg er ved at tro at du har ret i det med motionen. Jeg har bare ikke haft energi eller motivation til det i den sidste tid. Jeg vil prøve at se om jeg kan komme i gang igen. I dag gik jeg en tur på knap en time. Det er den første motion jeg har fået længe. Det må blive til nogle gå-ture her i starten.

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.