Chokolademousse LCHF


Jeg var så heldig at finde den her 99% chokolade i går og så skulle der ellers laves chokolademousse. Jeg smagte på chokoladen først og den smagte så bitter, at det måske bedst kan sammenlignes med at tygge kaffebønner. Man lægger mærke til at den kun indeholder 8% kulhydrater. De 20g chokolade jeg brugte indeholdte altså i alt 1,6g kulhydrater og det er jo nærmest ingenting.

Ingredienser

  • 2,5 dl piskefløde
  • 1 æggeblomme
  • 20 g 99% chokolade
  • 1 spsk kokossukker (eller hvad du nu lige har) 
  • evt. et par dråber sødemiddel


Fremgangsmåde

  • Pisk fløden til den er luftig og cremet, ikke for hård
  • Tilsæt æggeblomme og sukker og bland det godt sammen
  • Smelt chokoladen (jeg giver den 30-60 sekunder i mikrobølgeovnen), og bland forsigtigt chokoladen i flødeblandingen
  • Sæt i køleskabet og vent til moussen bliver fast

Kommentarer