Biksemad med blomkål
Her er en biksemad baseret på blomkål.
Ingredienser
Jeg har med vilje ikke sat mængder på, da det er ret individuelt hvor meget folk vil spise af de forskellige ting.
Fremgangsmåde
Ingredienser
- Frossen blomkål
- Pølser
- Bacon i tern
- Æg
- Lidt sesamfrø
- Salt og peber
Jeg har med vilje ikke sat mængder på, da det er ret individuelt hvor meget folk vil spise af de forskellige ting.
Fremgangsmåde
- Optø blomkålen (jeg lagde dem i en skål vand natten over og så var de fine næste dag)
- Steg bacon på panden
- Tilføj blomkålen til bacon, når dette er ved at være færdigstegt. Hæld sesamfrø, salt og peber ved.
- Tag blomkålsblandingen af panden når den ser færdig ud og steg pølsestykker og et spejlæg.
- Serveres med ketchup og mayonnaise (jeg tvivler på at mængden af kulhydrat i ketchup ødelægger min dag, når jeg så sjældent spiser det).
Kommentarer
Send en kommentar
Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.