Den perfekte kalkunfrikadelle m. hvidkål, halloumi, persille og bacon
Efter megen eksperimenteren med kalkunfrikadeller har jeg nu fundet hvad jeg synes er den helt perfekte fridadelle. Det er en ovnbagt kalkunfrikadelle med halloumi, persille og bacon. Her kommer opskriften.
Ingredienser
- 500 g hakket kalkun
- 400 g hvidkål
- 250 g halloumi ost
- 100 g bacon
- 2 æg
- En håndfuld persille
- Lidt piskefløde
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- I foodprocessoren finthakkes: Hvidkål, halloumi, bacon og persille
- Alle ingredienser (undtagen fløde) blandes nu sammen i en skål
- Tilsæt fløde så konsistensen bliver rigtig. Jeg tilsatte cirka 1 dl fløde.
- Frikadellerne formes og sættes på en bageplade. Jeg dyppede skeen i lidt vand før hver frikadelle for at undgå, at skeen blev for klistret.
Bages i 35-40 minutter ved 200 grader, forvarmet ovn.
Kommentarer
Send en kommentar
Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.