Frokost - Pandekage med æggesalat


En hurtig pandekage med æggesalat. I salaten er der 2 æg, lidt tun, mayonnaise, rødløg og salt. I pandekagen er der 1½ æg, lidt fløde, fiberhusk og lidt salt.

Det smagte rigtig godt omend portionen var lidt stor. Jeg tror stadig, jeg tænker på den måde at "min mave bliver mæt før mine øjne", så jeg lader mine øjne styre størrelsen af portionen, når jeg i virkeligheden bør lade min mave styre det. Det er en af de ting, jeg vil arbejde med i de næste dage, at spise mindre portioner. Frokosten ville have været ligeså god, hvis jeg havde lavet æggesalaten halv størrelsen og tilføjet en tomat i stedet tænker jeg.

Jeg er og har været i et stykke tid inde i en periode hvor jeg ikke rigtig taber mig. Jeg dyrker dagligt motion men der sker ikke rigtigt noget. Om det er fordi jeg opbygger muskler ved jeg ikke, men det kan ikke skade at skære lidt ned på kalorierne og se hvad der sker. Altså skære lidt ned på den kalorieholdige del af min mad og skrue lidt op for salat-delen.

Kommentarer

  1. Sådan du er bare for sej - ikke kun dette indlæg men at du holder fast i den nye livsstil. Jeg glæder mig til du kommer, ikke mindst fordi jeg så selv kan hoppe på igen. Det er virkelig gået fløjten her de sidste par måneder, men mon ikke jeg kommer med igen, når jeg igen er motiveret. Har da i hvert fald lige lavet de lækreste hindbær muffins LCHF-style :)

    SvarSlet
  2. Jeg glæder mig så meget til at se jer og jeg tror bestemt vi kan motivere hinanden til noget LCHF. Jeg mangler helt ærligt lidt inspiration og fornyet motivation. Min vægt har stået stille i snart en måned og det er ved at være frustrerende.

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.