Oste-oopsies LCHF





Jeg har lavet en variation af oopsien ved at putte revet mozarella-ost på toppen. Det giver en lidt bedre fasthed end normalt, og modificerer fornemmelsen af at spise vandbakkelse. Opskriften er ellers stort set den samme som jeg tidligere har beskrevet herinde.

Ingredienser

  • 3 æg
  • 100 g creme ost (såsom philadelphia), ikke light!
  • 1/2 spsk fiberhusk
  • 1/2 tsk bagepulver 
  • En grøn krydderblanding (efter egen smag) 
  • Lidt salt
  • Revet ost til ovenpå

Fremgangsmåde

  • Æggene deles i hvider og blommer
  • Hviderne piskes for sig indtil massen er helt fast
  • Blommer, ost, fiberhusk, bagepulver, krydderi og salt piskes sammen til klumperne er helt væk
  • Hviderne og blomme-blandingen vendes forsigtigt sammen
  • Placeres på bagepapir i 6-8 oopsies
  • Drys ost ovenpå
  • Bages i forvarmet ovn, 25 minutter ved 150 grader

Kommentarer

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.