Billeder

Efter 27 uger -26,9 kg

Så er der gået 27 uger på min slankekur. Det er mere end et halvt år. Jeg har tabt knap 27 kg heraf 2,4 kg på æggefasten i den forgangne uge. Da jeg er kommet over 25 kg kommer lige et nyt billede.

Min vægt her i morges stod på 95,2 kg. I går havde jeg for første gang i mange år et par bukser på i størrelse 44. I vinters brugte jeg ellers størrelse 50 i bukser. Sikke en ændring.Før og nu billeder - 22 kgFør og nu billeder -15 kg

Her kommer billederne.Før og nu billeder efter -10 kg 

Som tidligere nævnt får jeg mit billede taget for hvert 5. kg jeg har tabt, så jeg kan se om der er fremskridt at spore. Jeg har flere gange i de sidste par uger haft billederne fremme og sammenlignet for at overbevise mig selv om, at der faktisk sker en udvikling.  Her er nogle billeder fra starten af min slankekur (blå trøje) og nogle billeder fra i dag (pink trøje), så det er muligt at sammenligne. Læg lige mærke til at strømperne og bukserne er ens på før og efter billedet. Og nej jeg har ikke haft dem på i 6 uger i træk i et misforstået forsøg på at tilføje lidt held og lykke til min kur. De har faktisk været vasket indtil flere gange siden.

Min konklusion, så objektiv som den nu kan være, er at der er sket et fremskridt og at mit korpus er skrumpet. Konklusionen er også, at der er en del at tage af endnu.


Kommentarer

 1. Kære Carla

  Er ved et tilfælde faldet over din blog og jeg er virkelig imponeret. Du må i den grad være inspirationskilde for dine omgivelser. Virkelig flot gået :-)

  Jeg er selv 43 år og fik tilbage i 1999 et piskesmæld i forbindelse med en trafikulykke. Jeg har i de år der er gået siden, lidt af daglig hovedpine, nakkesmerter og koncentrationsbesvær. Der er med tiden kommet svimmelanfald og synsforstyrrelser til. Jeg er af flere omgange blevet scannet i hovedet for at udelukke krædt, blodpropper og svulster mv. Men hver gang er det blevet tilskrevet mit piskesmæld.

  Vægtmæssigt har jeg med mine 168 cm. altid ligget og svinget mellem 60 og 70 kg. Vægten har i perioder været meget svingende.

  I november sidste år kom jeg ved et tilfælde til at høre om LCHF og kastede mig ud i det - egentlig fordi jeg ville smide et par kg.
  Efter bare to dage forsvandt min daglige hovedpine og efter yderligere to dage var nakkersmerterne væk. Efter 2-3 uger forsvandt mine synsforstyrrelser og svimmelanfald. Jeg ved godt, at mit piskesmæld altid vil være der, og i perioden omkring min menstruation får jeg også både nakkesmerter og hovedpine pga. af den øgende mængde væske i kroppen. Men det er til at leve med da det i reglen kun varer 2-3 dage.

  Og for første gang ligger min vægt fuldstændig stabilt....svinger med nogle få hundrede gram. Jeg har det meget bedre end jeg nogenside har haft det. Både i forhold til mit piskesmæld, men også med maven/fordøjelsen og hudproblemer osv.

  Jeg glæder mig til at følge dig her på bloggen og vil bare sige, at jeg virkelig beundre dig for din iver og fordi du deler ud af din erfaring. Det må være til inspiration for mange.

  Held og lykke med dit vægttab :-)

  Sidsel

  SvarSlet
 2. Kære Sidsel

  Mange tak for dine pæne ord, jeg rødmer helt.

  Hvor er det interessant og dejligt for dig, at du har haft sådan en positiv fysisk reaktion på LCHF maden. Det er jo helt vildt! Jeg må indrømme, at jeg også selv har en meget bedre ro og afslappethed i kroppen. Jeg går nemt 6-7 timer efter min morgenmad uden at tænke på mad, og spiser ofte først frokost sidst på eftermiddagen. Det er virkelig en stor omvæltning for mig, og det er helt sikkert min plan at fortsætte med det resten af mine dage. Endelig en måde at spise på der virker.

  Tak for din positive kommentar! Det er dejligt at vide at andre følger min blog og får noget ud af det.

  Med venlig hilsen
  Carla

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.