Kylling i karry med hurtigtstegte grøntsager - Striks LCHF
Ingredienser - kylling i karry
Fremgangsmåde
Ingredienser - Hurtigstegte grøntsager
Fremgangsmåde - Hurtigstegte grøntsager
Kyllingeretten blev serveret med de hurtigstegte grøntsager. Kæresten fik ris til, men det undlod jeg dog.
Kæresten giver denne ret 8 på en skala fra 1 til 5, og han er ellers ret kræsen.
- 300 g kyllingebryst
- 1 dåse kokosmælk (ikke light)
- 1 hakket løg
- 2 tsk karry
- 1 tsk garam masala (bare fordi jeg havde det)
- 3 tsk frisk revet ingefær
- ½ tsk chili
- 2 spsk limejuice
- 2 spsk kokosolie
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Skær kyllingekødet ud
- Varm kokosolien op og brun karry, garam masala og chili
- Brun kyllingekødet i karryen
- Tilføj løgene og svits dem med
- Tilføj kokosmælk, ingefær, limejuice, salt og peber
- Lad simre med låg min. 25 minutter
Ingredienser - Hurtigstegte grøntsager
- 1 grøn peber
- 1 gul peber
- 1 squash
- 1 stort løg
- en håndful hele cherrytomater
- 1 spsk kokosolie
- salt
Fremgangsmåde - Hurtigstegte grøntsager
- Skær peber, squash og løg i passende stykker.
- Varm olien godt op på højeste temperatur
- Hæld grøntsagerne på panden og tilføj salt
- Lad svitse i 2 minutter (De må ikke miste deres sprødhed)
Kyllingeretten blev serveret med de hurtigstegte grøntsager. Kæresten fik ris til, men det undlod jeg dog.
Kæresten giver denne ret 8 på en skala fra 1 til 5, og han er ellers ret kræsen.
(Hvorfor er det, at grøntsager ser så lækre ud på billeder, og en gryderet bare IKKE gør det)
Kommentarer
Send en kommentar
Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.