Kylling i karry med hurtigtstegte grøntsager - Striks LCHF

Ingredienser - kylling i karry

  • 300 g kyllingebryst
  • 1 dåse kokosmælk (ikke light) 
  • 1 hakket løg
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk garam masala (bare fordi jeg havde det)
  • 3 tsk frisk revet ingefær
  • ½ tsk chili
  • 2 spsk limejuice
  • 2 spsk kokosolie
  • Salt og peber


Fremgangsmåde

  • Skær kyllingekødet ud
  • Varm kokosolien op og brun karry, garam masala og chili
  • Brun kyllingekødet i karryen
  • Tilføj løgene og svits dem med
  • Tilføj kokosmælk, ingefær, limejuice, salt og peber
  • Lad simre med låg min. 25 minutter


Ingredienser - Hurtigstegte grøntsager

  • 1 grøn peber
  • 1 gul peber
  • 1 squash 
  • 1 stort løg
  • en håndful hele cherrytomater
  • 1 spsk kokosolie
  • salt


Fremgangsmåde - Hurtigstegte grøntsager

  • Skær peber, squash og løg i passende stykker. 
  • Varm olien godt op på højeste temperatur
  • Hæld grøntsagerne på panden og tilføj salt
  • Lad svitse i 2 minutter (De må ikke miste deres sprødhed) 


Kyllingeretten blev serveret med de hurtigstegte grøntsager. Kæresten fik ris til, men det undlod jeg dog.

Kæresten giver denne ret 8 på en skala fra 1 til 5, og han er ellers ret kræsen.




(Hvorfor er det, at grøntsager ser så lækre ud på billeder, og en gryderet bare IKKE gør det)



Kommentarer