Madindtag og madbrød opskrift
I dag har jeg brugt det meste af dagen på universitetet sammen med min læsemakker. Til det formål laver jeg som regel en form for oopsies eller madbrød, som nemt kan tages med og spises når det passer. Jeg kom sent op i dag, så det blev ikke til morgenmad. Jeg har forsøgt at holde madintaget i dag lidt lavere end sædvanligt for at imødekomme mit lidt højere indtag i går.
Morgenmad
Ingen
Frokost
Hakkebøffer med bløde løg, grøn salat og dressing
Eftermiddag/aftensmad
8 Oopsies/madbrød med hvidkål
Opskrift oopsies/madbrød m. hvidkål
Jeg piskede først æg, smøreost og bagepulver med en håndmixer, og tilføjede derefter alle øvrige ingredienser.
Dejen er blød, men man kan forsigtigt trykke den ud til flade brød. Der blev 8 brød, som lige passede til en bageplade.
Bages 50 minutter ved 150 grader
Morgenmad
Ingen
Frokost
Hakkebøffer med bløde løg, grøn salat og dressing
Eftermiddag/aftensmad
8 Oopsies/madbrød med hvidkål
Opskrift oopsies/madbrød m. hvidkål
- 3 æg
- 100 g smøreost (philadelphia i dette tilfælde)
- 1 spsk po-fiber
- 1 spsk kokosfibre
- 2 tsk bagepulver
- 200 g finthakket hvidkål
- Finthakket persille
- Salt, oregano, italiensk krydderblanding
Jeg piskede først æg, smøreost og bagepulver med en håndmixer, og tilføjede derefter alle øvrige ingredienser.
Dejen er blød, men man kan forsigtigt trykke den ud til flade brød. Der blev 8 brød, som lige passede til en bageplade.
Bages 50 minutter ved 150 grader
Oopsies/madbrød med hvidkål |
Kommentarer
Send en kommentar
Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.