Madorgie og ekstra motion

Jeg føler, at jeg har spist så helt vildt meget i dag. En konstant trang til at spise. Det sker altid på første dag af min menstruation. Jeg har givet efter for trangen det meste af dagen, men troligt skrevet alt ned løbende, så jeg ikke kan gemme hovedet i busken. Jeg er ret så præcist endt på mit teoretiske ligevægtsindtag i dag, og derfor fik jeg gået en lang tur til aften, så der alligevel kom underskud på kaloriekontoen.

Morgenmad/formiddag
Æg og bacon og mere æg og pandekage

Frokost
Ingen

Eftermiddag/Aften
Karry/grøntsagssuppe med rejer (en hel grydefuld fordelt over flere timer!)

Til natmad i går aftes spiste jeg en omgang tun med mayonnaise. På det tidspunkt havde jeg allerede uploaded dagens kalorietælling, og derfor kom det med i dag i stedet for. Det var omkring 450 kcal. Hmm... så reelt har jeg i dag faktisk kun indtaget cirka 200 kcal mere end normalt. Ikke så slemt som jeg troede.

Motionmæssigt fik kæresten og jeg gået 6,4 km i dag og siden jeg vejer omkring 100 kg regner jeg med at have forbrændt cirka 640 kcal på den konto.

Jeg undskylder overfor de mange LCHFelskere/kalorie-hadere, at jeg fokuserer så meget på at tælle kalorier, men det hjælper mig til at være ærlig imod mig selv om, hvad jeg putter i munden, og jeg håber at andre måske kan bruge det til inspiration eller et fingerpeg. Det bliver lidt sjovere, når der er indsamlet materiale nok til at kunne analysere på det og til at kunne se en sammenhæng mellem indtag og vægttab.
Kommentarer

 1. Hej Carla

  Blot en kommentar for at melde mig til tropperne af kalorietællere på LCHF. Du er ikke alene! :-D
  "Spis hvad du vil" på LCHF bliver i mit hoved let omsat til "Spis hvor MEGET du vil", og den går bare ikke!
  Så jeg tæller troligt hver dag, og holder øje med kalorierne, nøjagtig lige som jeg holder øje med fordelingen af fedt, protein og kulhydrat. Alle fire faktorer er væsentlige for mit vægttab eller mangel på samme. Og sådan er det.

  Ellers vil jeg bare sige dig tak! :-) Jeg synes, at det er super motiverende at følge din blog. Du har focus på vægttab, og det er virkelig info jeg kan relatere til, og bruge konstruktivt i min egen situation - i stedet for kun at læse om pragtfulde opskrifter på fantastiske LCHF retter (og kager og desserter :-P), som mange andre blogger om (hvilket jo også er fint. Intet ondt ord om det).

  Mange hilsner
  Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina
   Tak for din besked. Jeg kan så godt følge hvad du siger med 'spis hvor meget du vil'. Hvis jeg ikke tænker over det, får jeg nemt fyldt en LCHF diæt op med madvarer, der er så kaloriefyldte, at 3000 kcal om dagen nærmest bliver normen. Når man ikke laver organiseret motion, er det jo bare alt for meget.
   Det er dejligt at høre, at du kan bruge min blog til noget, så tjener den i det mindste et formål. Jeg skal være ærlig at indrømme, at jeg har meldt mig ud af diverse facebook grupper om LCHF, fordi fristelserne bare blev for meget og for energifyldte. Nogle mennesker kan bare spise lidt og være tilfredse... ikke mig :).
   Mvh. Carla

   Slet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.