Slankekur: Pepsi Max

En drik jeg nedsvælger i spandevis på daglig basis. Nu har min kære kusine dog gjort mig opmærksom på at sødestoffet i Pepsi Max kan nedsætte forbrændingen, og at jeg måske skulle overveje danskvand i stedet for. Hvad gør man så som hardcore Pepsi Max misbruger på en ellers striks diæt? Jeg vil selvfølgelig ikke ende med en lav forbrænding, og jeg har nu indkøbt en stor omgang halvliters flasker med danskvand som står i køleskabet ved siden af Pepsi Max dåserne. Ikke at jeg er stoppet helt med Pepsi Max, langt fra, men jeg har dog skåret ned på forbruget. Der er den uventede sidegevinst, at danskvand virker til at fylde bedre i min mave, og det gør mig ikke sulten på samme måde som Pepsi.

Nogle vil måske tænke "Hvorfor drikker hun ikke bare vand fra hanen?". Problemet er, at jeg bor et sted hvor vandet i vandhanen smager grimt og de fleste undgår det. Det kan sagtens bruges til madlavning og der skulle ikke være noget i vejen for at drikke det, men altså, smagen er ikke god. Det vil sige at jeg alligevel skal ud og købe vand hvis jeg skal drikke det. Tre dage om ugen arbejder jeg hjemmefra og har derfor direkte adgang til køleskabet. Problemet er ikke helt så stort når jeg er på universitetet, da jeg kun kan drikke så meget Pepsi som jeg gider slæbe med i min taske.


Kommentarer

  1. Jeg har også drukket meget Pepsi max en periode. Jeg har altid sagt til min kæreste at jeg ikke har andre laster Så selvfølgelig var det ikke noget problem med Pepsi Max. Jeg indgik efterfølgende et vædemål om ikke at drikke Pepsi Max i 4 mdr. Min erfaring er at jeg begyndte at føle mæthed på en helt anden måde efter ca. 1 mdr. Uden Pepsi Max.. Det overraskede mig meget at Pepsi Max påvirkede min krop så meget. Efterfølgende har Jeg nedsat forbruget. Om det er sødemidlet eller mængden af syre der har den virkning er jeg i tvivel om.

    SvarSlet
  2. Jeg har forsøgt at nedsætte forbruget ved at drikke mere vand og danskvand, men i virkeligheden skal der nok en kold tyrker til. Jeg går og leger med tanken om en afvænding når jeg har overstået mine maj-eksaminer og har lidt mindre stress på. Jeg kan godt genkende hvad du siger om at føle dig mere mæt uden så meget Pepsi Max, bare det at jeg drikker lidt danskvand hver dag fjerner noget af sult-følelsen.

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.