3 uger er gået

Så er de første tre uger overstået. I morgen tidligt skal jeg vejes, og vægten bliver selvfølgelig lagt her på bloggen. Jeg skal være ærlig at tilstå at i disse dage vælger jeg ofte den nemme løsning i forhold til mad. Det bliver til mange færdigt-lavede kyllingebryster og rejer fra supermarkedet, som jeg så mikser med nogle grøntsager på nemmest mulige måde. Det er lidt dyrere på den måde, men det kan jeg nok også klare. Jeg har ikke særligt meget tid eller overskud til at lave mad lige i tiden. Jeg har 3 ugers undervisning tilbage på studiet, arbejder på 3 store opgaver, mens jeg forsøger at forstå 3 forskellige fag rent teoretisk og på samme tid udføre mit arbejde på tilfredsstillende vis. Og ja, på samme tid forsøge at tabe mig og få lagt lidt motion ind i programmet. Dagene er blevet meget lange og det er, uden at overdrive, helt utroligt hårdt. Jeg tager ofte hjemmefra kl. 08 om morgenen og er ikke hjemme før efter kl. 20:00 om aftenen, og hjernen føles som havregrød når jeg kommer hjem. Der er bare alt for få timer i døgnet i de her dage. Heldigvis er det til at se en ende på. Jeg er ved godt mod og tror på, at det nok skal gå, både skole, arbejde og vægttab.

Maden i dag har været:

Morgenmad 
2 æg + stegte tomater

Frokost
Karrygrøntsagssuppe med rejer (se billede)
Jeg var lidt doven med min madlavning til frokost, så det blev til en suppe fra i går, opvarmet i mikrobølgeovnen og med kolde rejer tilsat. Det tog 4 minutter at lave.

Eftermiddag
En pandekage af 2 æg, med cremefraiche på toppen

Aftensmad
Biksemad af flæskesteg, grønne asparges, tomat og løg, serveret med hjemmelavet purløgsdressing på toppen.

Karrygrøntsagssuppe med rejer

Spejlæg med tomat

Kommentarer

 1. Bliver spændende at se om dine anstrengelser har båret frugt. Jeg håber det for dig:-)
  Og så vil jeg sige: Pas på dig selv, Carla! Jeg tror ikke det er døgnet der har for få timer... det er dig der har puttet for mange ting ind døgnet;-)
  Gode ønsker fra Rosa

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rosa, tak for din besked! Det blev til -1,5 kg i den sidste uge:) Og hvor har du ret, jeg har for mange ting i min hverdag, eller er for dårlig til at organisere de ting jeg har. Heldigvis har jeg kun 3 ugers arbejde tilbage, og derefter kan jeg fokusere bare på mit studie. Det bliver dejligt. Mvh. Carla

   Slet
  2. Tillykke med at blive tocifret igen:-)

   Slet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.