Slankekur Uge 1 - Dag 2 og kalkunfrikadeller i ovn
En travl dag der startede med havregryn, efterfulgt af en dag med grøntsager, frugt og nødder og sluttede med kalkunfrikadeller og salat til aftensmad. Jeg klarede mig igennem med et par hovedpinepiller ved middagstid. Her kommer opskriften på mine kalkunfrikadeller.
Kalkunfrikadeller
500 g hakket kalkun
1 hakket løg
3 fintrevne gulerødder
2 fintrevet pastinak
20 g fintrevet fennikel
2 fed presset hvidløg
2 spsk. mel
1 æg
1 dl skummetmælk
1 tsk ingefærpulver
friskt hakket persille
Salt og peber efter smag
Fremgangsmåde
Frikadellerne blev serveret med en grøn salat og noget hjemmelavet rødkål. Smagen kan nemt blive lidt kedelig, så vær ikke nærig med peber, hvidløg, fennikel og ingefær.
Kalkunfrikadeller
500 g hakket kalkun
1 hakket løg
3 fintrevne gulerødder
2 fintrevet pastinak
20 g fintrevet fennikel
2 fed presset hvidløg
2 spsk. mel
1 æg
1 dl skummetmælk
1 tsk ingefærpulver
friskt hakket persille
Salt og peber efter smag
Fremgangsmåde
- Start ovnen på 200 C.
- Hak løget, riv gulerødderne, pastinak, og fennikel og mix alle ingredienser
- Form frikadellerne og læg på en bageplade med bagepapir
- Bag i ovnen i 45 minutter
Frikadellerne blev serveret med en grøn salat og noget hjemmelavet rødkål. Smagen kan nemt blive lidt kedelig, så vær ikke nærig med peber, hvidløg, fennikel og ingefær.
Kommentarer
Send en kommentar
Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.