Slankekur: Chili con kylling

Ingredienser

  • 300 g kyllingebryst
  • 1 dåse hakkede flåede tomater
  • 2 spsk koncentret tomatpuré 
  • 100 g cherrytomater i halve
  • 1 dåse kidneybeans
  • 1 gulerod i skiver 
  • 1 stort løg
  • 1 tsk paprika
  • 1 bouillontern med kylling
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk oregano
  • lidt mørkt chokolade
  • lidt cheyennepeber
  • lidt olie til kyllingen
  • Salt og peber


Fremgangsmåde

  • Svits kyllingen og tilføj grovthakkede løg
  • Tilsæt alle andre ingredienser
  • Tilsæt væske sådan at ingredienserne næsten er dækket
  • Sæt låg på og lad simre i 1 time ved svag varme
  • Servér med ris


Kommentar
En nem ret der kan røres sammen på 15 minutter og ellers passe sig selv til man er klar til at spise. Det er min egen opskrift og den kan varieres som man synes. Min kæreste spiste ris til men jeg selv spiste bare selve chili-con-kyllingen som var det en tyk suppe med mange ting i. Den fik lige en skefuld cremefraiche på toppen.

Kommentarer

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.