Ingen ændring - 34 uger

34 uger er gået uden brød, sukker og diverse andre stivelsesholdige produkter. Vægten har stået stille siden sidste søndag, men det er der en meget god kvindelig månedlig grund til. Ud over det har jeg fået halsbetændelse af en eller anden slags, det gør meget ondt, mine ører er ømme og jeg har feber og sov det meste af i går. Lørdag er alligevel min afslapningsdag. Dog havde jeg planlagt at gå en lang tur i går på 9 km i går, men det måtte jeg skyde en hvid pil efter. Jeg havde virkeligt set frem imod det torsdag og fredag, da jeg var på campus hele dagen og ikke havde mulighed for at gå. Kom først hjem omkring kl. 20:00, og så er det lidt sent når man ikke engang har spist aftensmad. Det blev trods alt til 26 km på motionskontoen i den forgangne uge, 26*94,3 = 2452 kcal. Min plan er som minimum at gå 20 km om ugen. Det kan måske godt blive lidt svært i den næste uge, for jeg er bestemt ikke i stand til at gå min tur i dag og hvordan det ser ud i morgen ved jeg ikke endnu. Jeg forventer at jeg vil blive hurtigt udmattet i den kommende uge. Godt at jeg har fri fra mit arbejde i næste uge, og at jeg kun skal tænke på at studere.

Jeg begyndte som sagt på uni igen i sidste uge, og det kræver lidt madmæssig planlægning. Vi har ikke adgang til et køleskab til vores madpakker, og så kan det godt blive lidt ulækkert. Hvis man tager frosne frikadeller med, kan de lige så stille tø op i tasken og være klar til at spise senere. Ellers kan jeg ikke lige komme i tanke om hvad jeg skal gøre. Jeg laver selvfølgelig nogle LCHF boller også og tager noget gnavegrønt med.

Jeg har 3 forelæsninger om ugen á 3 timers varighed. Det lyder ikke så slemt vel? Nej, men de slutter kl. 12:00 eller kl. 13:00 og så bruger jeg resten af dagen indtil kl. 19:00 på campus biblioteket med at gnave mig igennem refererende litteratur med det håb, at jeg i det mindste vil komme til at forstå noget af det. Eksamen til alle tre fag er i januar. Jeg er godt igang! Hvis så bare den grimme følelse i halsen også ville gå væk, ville det være helt perfekt.


Kommentarer

 1. Åååååh, lad os lide sammen. Min kære mand har smittet mig, og nu ligger jeg allerede fladt i næsten en uge, og enden er ikke i sigt endnu. Jeg HADER at være syg, men hvem gør ikke????

  Knus og kram
  Odensepigen

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Odensepige, hvor er jeg glad for at have en lidelsesfælle men ærgelig på dine vegne. Hvor er det bare nederen at være syg. Heldigvis har jeg det allerede meget bedre, men jeg forventer en snottet uge. God bedring! Knus

   Slet
 2. Man kan få madpakker med indbygget køleelement! Så sidder det i låget :) P.S. Du lyder som en meget seriøs studerende! Sejt! Jeg var i hvert fald ikke så godt til at få læst da jeg var studerende :)

  SvarSlet
 3. Hov, jeg mente selvfølgelig madKASSER og ikke madpakker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære madkasse-vidende læser. Tak for dit gode råd! Jeg gik fluks ind på Amazon og bestilte en madkassetaske med fryseelement, og nu venter jeg bare på at den dukker op. Vores eksamensstil er skræmmende, 2 timers skriftlig, hvor man skriver med kuglepen til sveden hagler. Ikke et sekund til at tænke eller slappe af. Det kan få enhver til at overveje at blive seriøs studerende :D. Mvh. Carla

   Slet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.