Et spejlæg til morgenmad


Normalt spiser jeg ikke morgenmad, og det passer mig rigtigt godt, når jeg arbejder hjemmefra. Jeg laver ikke så meget fysisk før frokost og kan nemt vente til frokosten med at få energi til resten af dagen. Problemet opstår de dage, hvor jeg har forelæsninger på universitetet. Jeg tager afsted tidligt om morgenen, går op og ned af trapper, ind og ud af toge, og op og ned af flere trapper. Før forelæsningen overhovedet begynder, har jeg allerede bevæget mig ret meget, og så er det svært at fokusere hjernen rigtigt på den teori, der bliver præsenteret, når man ingen morgenmad har fået. I sidste uge prøvede jeg med en yoghurt/fløde blanding til morgenmad før uni, for ikke at blive for sulten om formiddagen, og for at have energi til hjernen. Tidligere i denne uge prøvede jeg bare med lidt nødder til morgenen. Ingen af de to fremgangsmåder gav mig nok energi og tilfredsstillelse til at gennemføre forelæsningerne på en god måde. I går morges og i morges forsøgte jeg med et spejlæg til morgenmad. Bare et spejlæg og ikke andet. Det virkede helt utroligt godt for mig. Jeg følte mig mæt helt indtil frokost og følte, at jeg havde masser af hjerne-energi til at tænke.

Nogle vil måske synes, at jeg har forsøgt at dræbe ægget for anden gang ved at smide det på panden i for lang tid, men det er klart sådan, jeg foretrækker det. Jeg kan lide et spejlæg, der er stegt godt på begge sider, så jeg ikke skal døje med den forfærdelige flydende blomme i midten. Det hele skal være godt fast for at jeg kan nyde et æg. Lige præcist som på billedet.

Jeg prøver hele tiden at finde den optimale måde at spise på for mig, og det her er altså endnu en tilpasning, der til sidst gerne skal lede til, at jeg opnår en helt optimal diæt til min krop. En diæt, der gør, at jeg taber mig og giver mig en kropslig afslappethed og tilfredsstillelse. Så for lige at opsummere, så spiser jeg fremover ikke morgenmad 4 dage om ugen (lørdag, søndag, mandag og onsdag), og jeg spiser 1 spejlæg til morgenmad 3 dage om ugen (tirsdag, torsdag og fredag).


Kommentarer


  1. revival male vitality formula and super male vitality contents super male vitality penis infowars male vitality review nugenix vs super male vitality amazon male vitality pills super male vitality png "roger stone polonium \"super male vitality\"" imperial elixir male vitality super male vitality turk what can improve male vitality male vitality male enhancement pills & testosterone booster Advantages Of Vitality RX Vitality RX has such countless for the body that it can end up being troublesome for you to count them. The creators ensure that Vitality RX has helped various people previously and it will be a colleague for any person who conceives that its hard to keep up their execution in sex. It has the going with Benefits:
    http://www.cureidea.com/vitality-male-enhancement/

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.