Blomkålspizza
For nyligt prøvede jeg fathead-pizzaen med blandet resultat. Jeg synes ikke den var vanvittigt god. Om det hænger sammen med kokkens manglende evner i køkkenet, skal jeg lade være usagt. Jeg var derfor motiveret til igen at prøve kræfter med blomkålspizzaen (som jeg også havde lidt blandet resultat med for noget tid siden). Jane Farbers opskrift fra madbanditten blev brugt igen, og resultatet var som ovenfor. For at få en hel bradepande skal man cirka bruge dobbelt portion af den opskrift der er linket til.
Da jeg blandede dejen brugte jeg foodprocessoren med den store kniv. Jeg stoppede først da dejen var en hel fin blank masse, sådan lidt humus-agtig. Jeg trykkede dejen ud i en stor bradepande mellem to stykker bagepapir. Derefter gik resten ret nemt. Dejen svinder lidt i størrelsen ved bagningen.
Kommentarer
Send en kommentar
Tak for kommentaren. Jeg er altid glad for at høre fra ligesindede eller interesserede.