Tyndere og sprødere LCHF pandekager

Man vil altid have det man ikke kan få, og græsset er altid grønnere på den anden side af hegnet, og når man kan smovse i tykke amerikanske pandekager, vil man meget hellere have tynde crepes. Derfor prøvede jeg en lidt anderledes pandekageopskrift, end jeg før har brugt. Here comes:

Opskrift til 3 pandekager

Ingredienser
  • 2 æg 
  • 2 spsk vand
  • 1 spsk smeltet smør (skal i dejen!)
  • ½-1 spsk fiberhusk
  • Salt og peber (hvis de skal bruges som mad-pandekager)
  • Kokosolie til stegning (den med smag er fin hvis det skal være en sød pandekage)


Fremgangsmåde
  • Dejen blandes og piskes, kokosolien smeltes og pandekagerne steges. Lad være med at putte for meget på panden af gangen. 
  • Dejen bliver tynd men skal nok blive fast efter lidt tid på panden, steg eventuelt ved halv varme.
  • Jeg fik tynde og relativt sprøde pandekager ud af det og var rigtigt godt tilfreds. 

Kommentarer